Rólunk

Klinikánk

rendelo_web1

WestDent Fogászat és Implantológia – közvetlen a Váci úton

Tapasztalja meg a legmagasabb színvonalú fogkezelés élményét a város egyik legkorszerűbben berendezett és felszerelt fogászati klinikáján.

Orvosaink és munkatársaink pontosan tudják, az emberek többsége miért nem szeret fogorvoshoz járni.

A jelentős kiadások ellenére, amelyet egy olyan korszerű klinika, mint a WestDent – üzemeltetése igényel mondhatjuk, hogy árainkat a lehető legreálisabban próbáltuk kialakítani. Nem célunk a fájdalom miatt magukat kiszolgáltatott helyzetben érző ügyfelek anyagi kihasználása. Számtalan opciót kínálunk az Önök pénzügyi kényelméért.

 Erősségeink:(Miért vagyunk mások?!)

Semmilyen beavatkozás sem tökéletesen fájdalommentes, mi mégis mindent megteszünk, hogy lehetőleg az legyen. A fájdalom minimalizálása érdekében a legkorszerűbb fájdalomcsillapítási és a legkíméletesebb kezelési módszereket alkalmazzuk.
Például nem alkalmazunk nagy sebességű fúrót (Turbinát), mivel a nagy sebesség miatt a fog túlmelegszik és ez fájdalmat okoz. A hangjáról nem is beszélve.

laserlaser_web

Magyarországon jelenleg egyedülálló módon jogosult a Waterlase C100-as lézerberendezés hivatalos használatára. Ez egy olyan több funkciós lézer amely a fog kemény szöveteit is képes fájdalom mentesen és célzottan eltávolítani. Mivel a szuvas dentin több vizet tartalmaz mint az egészséges, ezért megfelelő beállítás mellet csak azt távolítja el. Mikroszkóp alatt megtekintve teljesen tiszta, baktérium és szennyező anyag mentes felületet hagyva maga után. Az így készített tömések rögzülése jobb lesz és a másodlagos szuvasodás esélye jelentősen csökken.

A WestDent az említettek mellett legfontosabb feladatai közé sorolja a tudatos és helyes szájápolás mielőbbi szorgalmazását. Orvosaink már a legfiatalabb vendégeknek is megpróbálják a megfelelő szájápolási módszereket, technikákat elmagyarázni és annak betartását ellenőrizni, hogy minél ritkábban kerüljenek ismét a fogászati székbe.

kivalo_Ceg