Szolgáltatásaink

Lézer

Mondjon búcsút a fogorvosi fúrónak!

Ismerje meg a fájdalommentes és gyors fogászati kezelés lehetőségeit.

A Waterlase miben más mit a többi lézer?

A lézer fény energiája a vele együtt érkező hűtővizet gerjeszti, amely “felrobban”. Ezek a mikro robbanások tisztítják ki a szúvas területet. A foghoz nem ér forgó eszköz, és a lézer sugár is hűtve van, így nem keletkezik káros hő hatás, ami fájdalmat okoz.

Ez a fejlett technológia napjainkban, a fogászatban is egyre népszerűbb, mivel a lézerrel végzett fogászati vagy szájsebészeti kezelések fájdalommentesek, és gyorsabb sebgyógyulást tesznek lehetővé.

A lézerről Bővebben…

Zsiga véleménye

dr Pásztor Zsuzsa véleménye

Zsiga2

line

Szájsebészet

Előfordulhat, hogy fogaink eltávolításához sebészi feltárás szükséges, vagy valamilyen szájbetegséggel küzdünk, mely komolyabb beavatkozást igényel.

Ilyen esetben Dr. Kolozsváry László vezető fogorvost javasoljuk, aki 26 év tapasztalatával rutinszerűen kezeli a különböző szájsebészeti eseteket.

line

Implantológia

A fogak elvesztése nemcsak életkorunk előrehaladtával, hanem akár sport közben is bekövetkezhet. Ínysorvadás vagy fogszuvasodás, a nem megfelelő szájhigiéné, valamint a helytelen táplálkozás is hozzájárulhat a fogak elvesztéséhez.

Aki elveszíti fogát, olyan fogpótlásra vágyik, amely tökéletesen ellátja a fogazat funkcióit, ugyanakkor kényelmes és esztétikus hatást is biztosít.

A fogászati implantátumokra épített fogpótlással pácienseink külső megjelenését és életminőségüket is javítjuk.

A fogbeültetést, mint biztonságos fogpótló eljárást világszerte már 40 éve végzik. A fogbeültetés legnagyobb előnye, hogy szinte minden foghiányra megoldást nyújt, legyen szó egy, több vagy teljes foghiányról.

line

Esztétikai fogászat

A jó megjelenés fontos része az egészséges, hófehér fogsort mutató mosoly.

Az utóbbi időben, hazánkban is egyre népszerűbbek a különböző fogfehérítő eljárások. Hiszen a hibátlan, hófehér fogsor nem csak fiatalos külsőt, de ápolt megjelenést is kölcsönöz.

line

Archarmónia

Mitől szép az arc?

Mert arányos, és szimmetrikus, síkjai követik az aranymetszés szabályát.

Kevesen gondolják, de arcunk szépségét jelentős mértékben befolyásolja a felső és alsó állcsont alakja, melyeket befolyásolni tudunk különböző fogászati beavatkozással.
Az archarmónia tervezésnél figyelembe vesszük az arcizmokat, a mosoly vonalát, a fogak helyzetét és az állkapocs-ízület megfelelő működését.

A kattogó ízület sok esetben erős fájdalommal is együtt jár. Ennek gyakori oka a kóros harapási formák, kopott hiányzó fogak, alacsony harapási magasság.

Megfelelő fogpótlással vissza lehet emelni az összeesett harapást, így megtámasztva az álkapcsot megszüntethetjük a rég óta fennálló fej, nyaki, váll és hátfájások egy részét.

Főleg 30 után sok ember kötőszöveteiből csökkenni kezd a kollagén, amelyet hiaruron savas feltöltéssel ( Juvederm, Stylage) és egyéb anyagok használatával pótolni lehet.

line

Általános fogászat

Ha elveszítjük fogunkat, lehetőleg pontosan ugyanolyan szép és stabil fogat szeretnénk, mint sajátunk volt, mert azzal tudunk legjobban étkezni, beszélni.

A régmúlt problémái: a fájó, gyulladt íny és a fogpótlások kilógó fémszerkezete miatt sokan kellemetlenségnek és természetellenes dolognak érzik, hogy koronát vagy hidat csináltassanak. Nagyszüleink sokat panaszkodnak kényelmetlen fogsorokra, hidakra, gyakran csak puha ételeket esznek, mert azt tudják megrágni.

A fogpótlás klinikánkon kényelmes, esztétikus új fogakat jelent pácienseinknek, melyek látványra és használatra majdnem teljesen ugyan olyanok, mint az eredeti fogak. Bizonyos esetben a fogpótlás szebbre is sikerül, mint a saját fogak voltak.

Általános fogászati kezeléseinkről Bővebben…