Westdent – 30 éve Önökért!

Időpontfoglalás: +36 30 943 3922

Kezelések,
szolgáltatások

Hitvallásunk

Munkánkat minden esetben komplexitás jellemzi. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy fogászati probléma gyakran túlmutat önmagán, ezért mi nem pusztán a fogat, hanem – a szervezet összefüggéseinek pontos ismeretében – az egész embert kezeljük. Egy magas tömés például igen sok problémát képes okozni a test távolabbi területein is, hiszen közvetve befolyásolja a terhelés eloszlását, így akár hát-, derék-, vagy fejfájáshoz is vezethet. Mindezek tudatában a konzultáció során olyan ok-okozati kapcsolatokra derül fény, amelyek segítenek, hogy páciensünk számára a legideálisabb és legkevesebb kellemetlenséggel járó kezeléseket javasoljuk.

kezdje velünk, mi segítünk!

Mire számíthat nálunk?

Garancia

 1. A WestDent Fogászat és Implantológia (Kolozsváry Fogászati Kft.) a pácienseinek nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban az álábbi garanciákat vállalja:
 • Fix pótlásoknál (inlay/onlay/overlay,korona, híd): fémkerámia 2 év, préskerámia 2 év, cirkónium 2 év.
 • Kivehető pótlásoknál: részleges fogsor 1 év, teljes fogsor 1 év.
 • Implantáció esetén (az implantátum szerkezeti elemire): 2 év.
 • Fogtömésnél: 6 hónap garanciát vállal.
 • A garanciavállalás (jótállás) nem terjed ki az ideiglenes megoldásokra, a koronával/híddal ellátott fogak későbbi gyökérkezelésére, a páciens szervezetének természetes reakciói, a nem rendeltetésszerű használat, vagy a nem megfelelő szájhigiénia által okozott előre nem látható következményekre.

2. A garancia érvényesítésének két alapvető feltétele van:

 • a megfelelő szájhigiénia, valamint az évente elvégzett rendszeres kontrollvizsgálat, melynek dokumentálását a WestDent Fogászat és Implantológia (Kolozsváry Fogászati Kft.) végzi.

3. Jótállási feltételek:

 • A kezelés befejezése után a páciens, legalább egy szájhigiéniai utókezelést igénybe kell vegyen minden évben, illetve meg kell jelenjen az éves kontroll vizsgálatokon Követnie kell az ajánlott gondozási programot.
 • A fogorvos által előírt utógondozás, kontrollvizsgálat és szájhigiéniai utasítások betartása.
 • A páciens jó szájhigiéniája, a megfelelően tisztán tartott fogpótlás.
 • A fogpótlás rendeltetésszerű használata, kizárólag fiziológiás rágóerőnek való kitétele, amely nem vezet a fogmű túlterhelődéséhez.
 • A fogmű nincs kitéve külső eredetű fizikai behatásnak.
 • Minden számla kiegyenlítésre került.

4. A garancia érvényét veszíti az alábbi esetekben:

 • A páciens nem vesz részt az évenkénti ellenőrző vizsgálatokon, nem követi az előírt szájhigiéniai gondozási programot.
 • Az implantátumok helyi vagy távoli gyulladás következtében történő kilökődése, amely a kezelő fogorvos által előírt utógondozás, ellenőrző vizsgálatok és szájhigiéniai utasítások elmulasztása következtében, illetve egyéb távoli szervi megbetegedés miatt alakul ki.
 • A fogpótlás nincs megfelelően tisztán tartva, a beteg szájhigiéniája elhanyagolt.
 • A fogpótlás nem rendeltetésszerű használata, a fiziológiás rágóerőnél nagyobb extrém erőbehatások, melyek a fogpótlás fokozott terheléséhez vezetnek.
 • Nem megfelelő táplálkozás és egyéb egészségkárosító szokások miatt felmerülő problémák.
 • A kivehető fogsor mechanikai sérülése, törés (pl. küzdősportok okán), vegyi anyagok (koncentrált alkohol, vegyszerek) okozta kémiai sérülések.
 • A rágóapparátus megbetegedése szisztémás- fertőző és daganatos betegségek, illetve ezek kezelése miatt.
 • Balesetek, valamint ezek során történő sürgősségi beavatkozások következményei.
 • Pszichés és egyéb mentális betegségek miatti problémák.

5. További speciális esetek, amikor a garancia érvényét veszti:

 • A páciens rövid idő alatt történő nagymértékű súlyvesztése.
 • A fogpótlás rendeltetésszerű, mindennapi használata következtében történő sérülésének, hibájának garanciaidőn túl történő bejelentése.
 • A fog a korábbi kezelések (tömés, koronapreparáció) következtében szorul gyökérkezelésre.
 • A fogak gyökérkezelése során fellépő szövődményekre és annak következményeire (a fog eltávolítása szükséges).
 • Gyökérkezelt fogak várható élettartamára nem tudunk garanciát vállalni és a kezelés esetleges sikertelensége nem előrelátható.
 • Más fogorvosi rendelőben történt beavatkozások a garancia elvesztését eredményezik.

6. Reklamáció:

 • Megrendelő esetleges minőségi kifogását a jótállási időn belül kérjük az észlelést követően, haladéktalanul és írásban közölni a Rendelővel, az alábbi email címen recepcio@westdent,hu Kérjük, értesítse közvetlenül a Rendelőt a +36 309433922-es telefonszámon.
 • Megrendelő a kifogás kivizsgálása érdekében köteles ellenőrző vizsgálaton megjelenni, a kifogásolt fogművet a Szolgáltató rendelkezésére bocsátani, és a reklamációval kapcsolatos minden információt és adatot megadni. Felek a vizsgálatról jegyzőkönyvet vesznek fel. Amennyiben a Megrendelő minőségi kifogása alapos, a Szolgáltató a kifogásolt munka megvizsgálásától számított 3 munkanapon belül köteles arról nyilatkozni, hogy további 14 munkanapon belül eleget tud-e tenni a Megrendelő által jogszerűen érvényesített kijavítási, pótlási igénynek.
 • Ha a 2. pontban részletezett okokra tekintettel a Szolgáltató a jótállási kötelezettsége alól mentesül, vagy a kifogásolt fogmű elvesztésére/egyéb okokra (pl. a reklamáció késedelmes előterjesztésére) visszavezethetően a kifogást nem lehet kivizsgálni, a Szolgáltató reklamációt nem fogad el.
 • Megrendelő, vagy a Megrendelő törvényes képviselője az árajánlat aláírásával és/vagy a kezelés elkezdésével elismeri, hogy jelen garanciális feltételek rendelkezéseit megismerte és elfogadta.
img_lezer@2x

LÉZERFOGÁSZAT

A legmodernebb lézeres (nem diódalézer) technológiának köszönhetően nem pusztán lágyrészeket, hanem keményszöveteket is hatékonyan kezelhetünk. A lézerfény az ingerületvezetésnél gyorsabban terjed, így gyakorlatilag hamarabb fejti ki hatását, mint ahogy fájdalomérzetet tapasztalhatnánk. A lézerfény emellett fertőtlenít (így a fogfúrás záró lépéseként is igen hatékony eszköz), leválasztja a szuvas dentint, és elöli az üregben megbúvó baktériumokat. A fentiek mellett bölcsességfog-eltávolítása, impaktált fog utókezelése, műtéti sebek összehúzása, arc lágyrészeinek eltávolítása, vagy gyermekeknél nyelvfékmetszés esetén, illetve fájdalomcsillapítás céljából egyaránt hatékonyan alkalmazunk lézert a kezelések során.

img_diagnosztika@2x

DIAGNOSZTIKA

Rendelőnkben kizárólag a legmodernebb eszközökkel dolgozunk, ezzel is biztosítva pácienseink számára a legmagasabb szintű szolgáltatásokat. ProMax 3D röntgen- és CT berendezésünk minimális sugárterhelés mellett a lehető legpontosabb információkkal szolgál a precíz, részletes diagnózis felállításához. A térbeli képalkotás lehetővé teszi számunkra, hogy akár a legkisebb területről is teljes, valósághű, 3 dimenziós képet kapjunk, ennek köszönhetően pedig az orvosi szakmunka is pontosabb, gyorsabb, eredményesebb lehet.

Orvosi garanciát vállalunk!

Lézeres fogászati kezelések ORVOSI GARANCIÁVAL az egyedülálló Waterlase C100 technikával: a szép és egészséges megjelenésért!

img_digitalis@2x

DIGITÁLIS FOGÁSZAT

A digitális technológia amellett, hogy csökkenti a rendelőnkben használt papír mennyiségét, így segít megóvni a környezetet; pácienseink kényelmét és a gördülékeny adminisztrációt is szolgálja.

 • A tableten felvett, digitális anamnézis bármikor elérhető, és a páciens kérésére azonnal módosítható.
 • 3 dimenziós képalkotó berendezéseink precízebb, pontosabb kezeléseket tesznek lehetővé.

A protetikai beavatkozás előtt a lenyomatot beszkenneljük, így fogtechnikusaink digitálisan tervezhetik meg a pótlást a páciens számára. Az így készült virtuális tervet CNC marógéppel valósítjuk meg.

img_szajhigenia@2x

SZÁJHIGIÉNIÁS KEZELÉSEK

Minden fogászati kezelés alapvető feltétele a makulátlan szájhigiénia. Kizárólag a baktériummentes, tiszta szájüreg, fogak, és íny biztosít megfelelő közeget a hosszan tartó pótlás, implantátum, vagy fogszabályozó kezelés elvégzéséhez. Pácienseink ezért minden kezelést megelőzően teljes körű, professzionális szájhigiéniás kezelésen vesznek részt, amely során nem csak a fogak felszínéről, hanem az íny alatt lévő területekről is eltávolítjuk a lerakódott, kikristályosodott (baktériumokkal teli) szennyeződéseket, azaz a fogkövet. A fogtisztítást követően, a tökéletes eredmény elérése érdekében homokfúvást, majd polírozást végzünk, így készítve fel a teljes szájüreget a soron következő kezelésre. A Schmuck Andrea dentálhigiénikus kolléganőnk által végzett kezelésekrő bővebben ide kattintva olvashatnak.

img_fogtunder@2x

Fogtündér az oviban

Létezik olyan fogászati szűrővizsgálat, amin a gyerkőcök örömmel vesznek részt? Amin jól érzik magukat, miközben elsajátítják a helyes szájápolás technikáját is? Természetesen igen! Schmuck Andrea, jeles dentálhigiénikusunk immár egy éve járja Magyarország óvodáit, hogy ismert, barátságos, otthonos környezetben; egy feledhetetlen programmal és sok-sok játékkal egybekötve egészségtudatos gondolkodásra tanítsa a legkisebbeket.

kezdje velünk, mi segítünk!

Konzultáció a megoldásokért

RENDELŐ, RECEPCIÓ

JELENTKEZÉS

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 10:00-18:00