Westdent – 30 éve Önökért!

Időpontfoglalás: +36 30 943 3922

Rólunk,
ismerj meg minket!

Rendelőnkben Magyarországon egyedülálló, kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniára, amivel szinte teljesen kizárhatjuk a későbbi problémák (keresztfertőzések, szövődmények) kialakulását. A svájci fogászati kezelések metódusait követve szigorú rendszert vezettünk be a teljes körű sterilitás megőrzésére.

A hazai módszerekkel szemben, a West Dent rendelő kezelőhelyiségében nincs köpőcsésze, az ugyanis nem más, mint a baktériumok melegágya. Mi egy speciális mobil tölcsért alkalmazunk, valamint közvetlenül szívjuk ki a szájból a nedves, fertőző anyagokat. Ez a módszer segít fenntartani a megfelelő higiéniát.

A kezelések során egymástól élesen elkülönül az úgynevezett tiszta-, és piszkos oldal. Az előbbi az asszisztens térfele (ahol a tiszta műszerek vannak), az utóbbi a kezelőorvosé (ahol a szájban már kontaminálódott műszerek vannak).

Steril szobánkba egy átadó ablakon kerülnek az eszközök, amelyeket azonnal egy ultrahangos kádba helyezünk. Az elsődleges tisztítást az öblítés követi, ezt a mosogatógép, majd a csomagolás, az utolsó lépés pedig a sterilizálás. Ez a folyamat (a műszerek útja) szigorúan egyirányú.

A műtétek után pácienseink többnyire apró duzzanatot sem tapasztalnak, hiszen a beavatkozást követően azonnal lezárjuk a sebkaput.

Dr. Kolozsváry László

új módszerek meghonosítása

Tanulmányaimat Magyarországon kezdtem, és az általános fogorvosi diploma megszerzése után protetikára szakosodtam. Az egyetem után 10 évig a SOTE klinikáján oktatóként dolgoztam. Sorkatonai szolgálatomat a Honvéd Kórház Szájsebészeti Osztályán töltöttem, és azóta végzek szájsebészeti beavatkozásokat. Majd az Amerikai Egyesült Államokba utaztam posztgraduális képzésre. Később Németországban, Angliában, Írországban és Svájcban volt szerencsém munkám során mélyebben megismerkedni a nyugaton alkalmazott új technológiákkal, szemléletmódokkal, amelyeket később saját praxisomban is adaptáltam.

Hippokratészi eskümet egy percre sem feledve, 30 éves praxisom során mindig is arra törekedtem, hogy a lehető legkisebb, legkevésbé fájdalmas beavatkozással (azaz, minimál invazív technika alkalmazásával) érjem el a kívánt eredményt. Mindig az vezérelt, hogy a hozzám bizalommal forduló páciens számára a prémium minőségű ellátás jegyében a lehető legmagasabb szintű kényelmet, komfortérzetet biztosítsam, és a kezelés során minimálisra csökkentsem a kellemetlenségeket. Ehhez ismerem és használom a külföldön megismert modern technológiákat.

drkolozsvary

Implantációs fogpótlás során nem használunk ragasztót, így kizárjuk a ragasztóanyag okozta gyulladás lehetőségét. A korona széleit finomra polírozva olyan homogén felületet kapunk, amely nem irritálja az ínyt. Az általunk használt korona minden esetben egyéni felépítmény. Mindennek köszönhetően rendelőnkben mind a technológia, mind pedig a szakmai háttér tekintetében is a világszínvonalú szolgáltatást nyújthatunk.

Orvosaink

Schmuk_andrea

Schmuck Andrea

Klinikai fogászati higiénikus

20 éve foglalkozik a szájhigiéniával és tart előadásokat szakmai konferenciákon. A gyermekkezeléseken túl az ínybetegségek és a mobilis fogak gyógyítása a fő szakterülete, melyben pár éve már a hyaluronsavas kezelések is rendelkezésére állnak. Elsődleges gyakorlati tevékenysége a fogkő-eltávolítás, fogfehérítés, szájhigiéniás prevenció és a ínysorvadás kezelése.

mi_1
westdent
helyszin
gepek
gep2
munkakozben
munka2

kezdje velünk, mi segítünk!

Konzultáció a megoldásokért

RENDELŐ, RECEPCIÓ

JELENTKEZÉS

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 10:00-18:00