Westdent – 30 éve Önökért!

Időpontfoglalás: +36 30 943 3922

Rólunk,
ismerj meg minket!

Rendelőnkben Magyarországon egyedülálló, kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniára, amivel szinte teljesen kizárhatjuk a későbbi problémák (keresztfertőzések, szövődmények) kialakulását. A svájci fogászati kezelések metódusait követve szigorú rendszert vezettünk be a teljes körű sterilitás megőrzésére.

A hazai módszerekkel szemben, a West Dent rendelő kezelőhelyiségében nincs köpőcsésze, az ugyanis nem más, mint a baktériumok melegágya. Mi egy speciális mobil tölcsért alkalmazunk, valamint közvetlenül szívjuk ki a szájból a nedves, fertőző anyagokat. Ez a módszer segít fenntartani a megfelelő higiéniát.

A kezelések során egymástól élesen elkülönül az úgynevezett tiszta-, és piszkos oldal. Az előbbi az asszisztens térfele (ahol a tiszta műszerek vannak), az utóbbi a kezelőorvosé (ahol a szájban már kontaminálódott műszerek vannak).

Steril szobánkba egy átadó ablakon kerülnek az eszközök, amelyeket azonnal egy ultrahangos kádba helyezünk. Az elsődleges tisztítást az öblítés követi, ezt a mosogatógép, majd a csomagolás, az utolsó lépés pedig a sterilizálás. Ez a folyamat (a műszerek útja) szigorúan egyirányú.

A műtétek után pácienseink többnyire apró duzzanatot sem tapasztalnak, hiszen a beavatkozást követően azonnal lezárjuk a sebkaput.

Dr. Kolozsváry László

új módszerek meghonosítása

Tanulmányaimat Magyarországon kezdtem, és az általános fogorvosi diploma megszerzése után protetikára szakosodtam. Az egyetem után 10 évig a SOTE klinikáján oktatóként dolgoztam. Sorkatonai szolgálatomat a Honvéd Kórház Szájsebészeti Osztályán töltöttem, és azóta végzek szájsebészeti beavatkozásokat. Majd az Amerikai Egyesült Államokba utaztam posztgraduális képzésre. Később Németországban, Angliában, Írországban és Svájcban volt szerencsém munkám során mélyebben megismerkedni a nyugaton alkalmazott új technológiákkal, szemléletmódokkal, amelyeket később saját praxisomban is adaptáltam.

Hippokratészi eskümet egy percre sem feledve, 30 éves praxisom során mindig is arra törekedtem, hogy a lehető legkisebb, legkevésbé fájdalmas beavatkozással (azaz, minimál invazív technika alkalmazásával) érjem el a kívánt eredményt. Mindig az vezérelt, hogy a hozzám bizalommal forduló páciens számára a prémium minőségű ellátás jegyében a lehető legmagasabb szintű kényelmet, komfortérzetet biztosítsam, és a kezelés során minimálisra csökkentsem a kellemetlenségeket. Ehhez ismerem és használom a külföldön megismert modern technológiákat.

drkolozsvary

Implantációs fogpótlás során nem használunk ragasztót, így kizárjuk a ragasztóanyag okozta gyulladás lehetőségét. A korona széleit finomra polírozva olyan homogén felületet kapunk, amely nem irritálja az ínyt. Az általunk használt korona minden esetben egyéni felépítmény. Mindennek köszönhetően rendelőnkben mind a technológia, mind pedig a szakmai háttér tekintetében is a világszínvonalú szolgáltatást nyújthatunk.

Orvosaink

Schmuk_andrea

Dr Balaton Zsófia

Fogorvos

A Pécsi Tudományegyetemen végeztem 2022-ben. Már az egyetemi éveim alatt is fontosnak tartottam, hogy minél több gyakorlatot szerezzek a kötelező oktatáson kívül is, ezért végig dolgoztam magán fogorvosi rendelőkben az egyetem mellett. A fogászatban megtaláltam azt a hivatást, amiben megélhetem a kreativitásom, maximalizmusom és szépérzékem. Célom, hogy a pácienseimnek olyan személyreszabott megoldásokat találjak, ami funkcionálisan és esztétikailag a lehető legjobban megfelel az elvárásoknak. Fontosnak tartom, hogy a pácienst egyenrangú partnerként kezelve beavassam az ok-okozati tényezőkbe, hogy ne csak megtörténjen a kezelés, hanem a páciensem is aktív részese lehessen a munkafolyamatoknak, így oldódik a félelem is.
A WestDentben lehetőségem van a legmodernebb technológiákkal dolgozni a legújabb szakmai ajánlások szerint. Amellett, hogy Dr. Kolozsváry László több évtizedes tapasztalatai és elvei alapján dolgozom, rendszeresen veszek részt nemzetközi és hazai továbbképzéseken egyaránt.

Schmuk_andrea

Schmuck Andrea

Klinikai fogászati higiénikus

2001 óta dolgozom a fogászat területén. Asszisztensként dolgoztam sok-sok éven át, ahol a fogászat minden szakterületét megismerhettem. A legkedvesebb számomra a dentálhigiénia lett, ezért 12 éve önálló vállalkozóként dolgozom több magánrendelőben. Pontosan mit is csinál egy dentálhigiénikus? Szép tiszta fogakat és egészséges ínyt hozzunk létre együtt. Annyit elárulhatok, hogy kevés olyan felnőttel, gyermekkel találkozom aki helyesen tud fogat mosni 3 percig ! Tanulni, újat megismerni az egészségünk érdekében? Jöjjön el hozzám,szeretettel várom.

Nagyon fontosnak tartom a megfelelő higiénia oktatás megtanítását minden páciensnek és a kontroll vizsgálatok elvégzését. Fogselyem, fogköztisztító kefék használata. Paradontális gondozás. A sub és supragingivális fogkőeltávolítás mellett paradontális zárt küretekel is foglalkozom, mely fogmegtartó hatása bizonyított. Az íny regenerációs kezeléseket a hyaluronsav segítségével tökéletesre fejlesztettem az évek alatt. Természetesen orvosi felügyelet, kontroll mellett.

Penzes_gabor

Bayer Tamara

Fogászati asszisztens

Semmelweis Egyetem Raoul Wallenberg Szakgimnàziuma és Szakközèpiskolájában végeztem, majd a Fogászati Asszisztensi szakàn szereztem szakképesítést.
Az egészsègügy számtalan àgazatàban volt szerencsèm betekintést nyerni, mègis a fogászatban èreztem magamat a legjobban.
A fogászati asszisztensi képzés során egész éves gyakorlatban részesültem, ahol volt lehetőségem elasajátítani a szakma alapjait és minél több területen kipróbálhattam magamat.
A West Dent Fogászat és Implantológiának köszönhetően magasan képzett kivèteles szaktudású emberekkel dolgozhatok együtt akik àltal rengeteget tanulhatok és fejlődhetek.
Kulcsfontosságúnak tartom a szakmàban azt, hogy az emberek félelmeit eloszlassam a fogászattal kapcsolatban. A rendelőben,olyan speciális műszerekkel és gépekkel dolgozunk amik teljesen új, modern, és fájdalommentes szemlélet alapján alkalmazunk, ezek nem csak a mi munkàkat segítik,de a páciensek is nyugodt, fájdalommentes körülmények között tölthetik a kezelés idejét.

Penzes_gabor

Holl Viktória

Recepciós

Holl Viktória Lilla vagyok, a WestDent Fogászat és Implantológia recepciósa. Jelenlegi tanulmányaim a DSZC Rudas Technikumban végzem turizmus szakon. Az emberekkel való foglalkozás, illetve segítség nyújtás mind a munkámban, mind az iskolában nagyon fontos és érdekes számomra. Emellett külön órákon tanulok angolt is, hogy fejlesszem a nyelvtudásomat. Szabadidőmben szívesen olvasok, kirándulok és lovagolok.

mi_1
westdent
helyszin
gepek
gep2
munkakozben
munka2

kezdje velünk, mi segítünk!

Konzultáció a megoldásokért

RENDELŐ, RECEPCIÓ

JELENTKEZÉS

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 10:00-18:00