Technológiáink

Rendelőnkben Magyarországon egyedülálló, kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniára, amivel szinte teljesen kizárhatjuk a későbbi problémák (keresztfertőzések, szövődmények) kialakulását. A svájci fogászati kezelések metódusait követve szigorú rendszert vezettünk be a teljes körű sterilitás megőrzésére.

A hazai módszerekkel szemben, a Westdent rendelő kezelőhelyiségében nincs köpőcsésze, az ugyanis nem más, mint a baktériumok melegágya. Mi egy speciális mobil tölcsért alkalmazunk, valamint közvetlenül szívjuk ki a szájból a nedves, fertőző anyagokat. Ez a módszer segít fenntartani a megfelelő higiéniát.

A kezelések során egymástól élesen elkülönül az úgynevezett tiszta-, és piszkos oldal. Az előbbi az asszisztens térfele (ahol a tiszta műszerek vannak), az utóbbi a kezelőorvosé (ahol a szájban már kontaminálódott műszerek vannak).

Steril szobánkba egy átadó ablakon kerülnek az eszközök, amelyeket azonnal egy ultrahangos kádba helyezünk. Az elsődleges tisztítást az öblítés követi, ezt a mosogatógép, majd a csomagolás, az utolsó lépés pedig a sterilizálás. Ez a folyamat (a műszerek útja) szigorúan egyirányú.

A műtétek után pácienseink többnyire apró duzzanatot sem tapasztalnak, hiszen a beavatkozást követően azonnal lezárjuk a sebkaput.

rolunk_banner1

Rendelőnk eszközei közül mindenképpen kiemelendő Oral Scannerünk, továbbá lágy- és kemény szöveteket is vágó lézerünk, mely utóbbi a fájdalommentes tömések elkészítésében is pótolhatatlan munkát végez. Emellett a diagnosztika területén használt CT és Panoráma Röntgen is megfelel a legmodernebb fogászati technológiának, segítségükkel pedig gyorsan és hatékonyan végezhetők el az előzetes vizsgálatok és a fogak állapotfelmérése.

A mielőbbi gyógyulás elősegítése szintén kiemelt célunk, melyhez a PRGF technológia áll rendelkezésünkre. Ennek lényege, hogy a páciens saját véréből előállított plazmát használva csökkentjük jelentős mértékben a szájsebészeti kezelések gyógyulási idejét amellett, hogy segítségével a fájdalom is minimalizálható.
Fogászati tevékenységünket kiterjesztve állkapocs ízületi problémás páciensekkel is foglalkozunk. Ezekbe a kezelésekbe manuál terapeuta asszisztensnőnket is bevonjuk, közös munkánkkal pedig viszonylag gyorsan olyan eredményeket érhetünk el, melyek jelentős mértékben képesek javítani a páciensek életminőségét.
Logopédus ajánlására nyelv- és ajakfék metszéssel is foglalkozunk. Ezek az eljárások elsősorban a hangképzés vagy a nyelvlökéses nyelés problémái miatt lehetnek szükségesek.
Rendelőnkben alapvetően minimál invazív megoldásokban gondolkodunk, ezzel is a lehető legoptimálisabb megoldást kínálva pácienseink számára. Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniára és a steril körülményekre, melyet rendkívül szigorú sterilizálási protokollunk is elősegít.
A felsorolt, Magyarországon ritkaságnak számító megoldások és technológiák bárki számára elérhetők, igényes és prémium környezetben, Budapest szívében.
Samuel Bajus
Samuel Bajus
2023-08-11
very pleasant experience, great staff and doctor. I had implant done very professionally without any discomfort or pain. Highly recommended!
Botond Prágai
Botond Prágai
2023-08-10
Professzionális ellátás, faék egyszerű ügyintézés. Meglepően gyors és fájdalommentes kezelések. Csak sajnálni tudom azokat akik nem ide járnak. (Ui: A Spoty playlist már csak hab a tortán)
Csilla Csernák
Csilla Csernák
2023-06-29
Profizmus, szakértelem, kedvesség.

kezdje velünk, mi segítünk!

Konzultáció a megoldásokért

RENDELŐ, RECEPCIÓ

JELENTKEZÉS

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 10:00-18:00